About

DSC_0192111

Ma numesc Roxana Mihalcea.

Si m-am hotarat sa scriu despre mine exact in ziua in care aveam cea mai proasta inspiratie. De fapt, cand e vorba sa ma definesc, in general vorbind, nu am inspiratie. In schimb despre oameni, despre lucruri, despre vreme si vremuri, am intotdeauna inspiratie. Probabil ca asta e  drama omului de litere, intr-un fel, nu? Sau a omului care gandeste mult, care cauta mult, care vorbeste mult prea mult…si uite asa, am reusit sa ma si descriu! Mda, recunosc ca asa sunt! Asa…si totusi in multe alte feluri. Pe care o sa le descoperiti. Sper!

Anunțuri

7 gânduri despre “About

  1. un pic cam nu stiu cum…About-ul tau…poti sa spui mai multe despre tine intr-o zi cu soare..ptr.ca atunci cu siguranta o sa ai foarte multa inspiratie…probabil ai scris cand era inorat afara..scuze nu am vrut sa fiu rautacios dar asta e…te pupic ciao..

  2. Dacă aș scrie superbe gânduri și stil, ar fi ceva banal, ca o binețe virtuală… Mi-ai adus sufletul la vibrație, frământ, murmur, rumoare… îmi place ce și cum expui și din avalanșa aceasta de trăiri, îți urez mult noroc. Cu înfrigurare aș citi prima ta carte, fie roman, culegere de povestiri, eseuri, schițe… ai toate premizele pentru o reușită! Cu admirație, Maria Botnaru

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s